آيا با معجون شيره انگور براي حفظ سلامتي تان آشنا هستيد

۲ بازديد

شيره انگور  چه فوايدي دارد؟

 

شيره انگور  زماني كه به ميزان مناسب مصرف شود، منبع خوبي از انرژي است، يك ماده مغذي كه به دليل داشتن آهن و كلسيم از رشد استخوان حمايت مي كند و كم خوني را تسكين مي دهد. شيره انگور ملاير ??تعادل گرمايي بدن را هنگام مصرف در هواي سرد فراهم مي كند و با محتواي آنتي اكسيداني خود سيستم ايمني را تقويت مي كند.

شيره انگور  از آنجايي كه حاوي گلوكز و فروكتوز است پس از مدت كوتاهي پس از مصرف بدون نياز به هضم وارد خون مي شود و به دليل داشتن كلسيم، پتاسيم، منيزيم، كروم، آهن و B، منبع بالايي از ويتامين ها و مواد معدني است. ويتامين هاي B1، B2، B3) يك قاشق غذاخوري (10 گرم) شيره انگور  است، به طور متوسط ??15 كالري دارد و حاوي حدود 1 ميلي گرم آهن، 40 ميلي گرم كلسيم است.

صد گرم شيره انگور  تقريباً 293 كالري انرژي مي دهد. شيره انگور  با انرژي بالا منبع غذايي مهمي است. به ويژه براي كودكان، ورزشكاران، مادران باردار و شيرده، شيره انگور  كه تشكيل گلبول هاي خوني (گلبول هاي قرمز) را در بدن فراهم مي كند، براي كم خوني مفيد است، زيرا سرشار از آهن است، به دليل داشتن خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها، داراي خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها است. تقويت مقاومت بدن و سيستم ايمني منبع خوبي از كلسيم براي افرادي است كه نمي توانند شير مصرف كنند (عدم تحمل لاكتوز و حساسيت به پروتئين شير) به دليل خاصيت پاك كنندگي خون از گرفتگي عروق و رگ ها جلوگيري مي كند. از تشكيل تصلب شرايين جلوگيري مي كند. ”

در بازار متلاطم كنوني قيمت شيره انگور اصل و خالص يا همان شيره انگور عسلي ملاير، بسيار متغير است. اما به شما پيشنهاد خريد شيره انگور خانگي را مي كنيم، چرا كه هر نوع صنعتي و كارخانه اي تحت عنوان ارگانيك بودن كذب محض است و فقط شيره انگور محلي قابل اعتماد است.

 

 شيره انگور براي كم خوني مفيد است

 

شيره انگور  كه به دليل داشتن آهن به راحتي در بدن جذب مي شود باعث افزايش توليد خون مي شود، كم خوني منبع غذايي است كه مي گويد خوب است، پك بعد از شير و لبنيات شيره انگور  كه يكي از بهترين منابع كلسيم است. براي رشد و سلامت استخوان بسيار مهم است.

شيره انگور  به دليل داشتن پتاسيم غني در تنظيم فشار خون بسيار موثر است. آنتي اكسيدان شيره انگور  با افزايش مقاومت بدن، سيستم ايمني را تقويت مي كند. معروف است كه به دليل اثر محافظتي در برابر بيماري ها براي سرفه و خلط مفيد است.

 

پيوندها تقويت مي شوند چون منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. محافظت در برابر بيماري هاي استخواني در زنان به ويژه در دوران يائسگي را فراهم مي كند.

 

رفع يبوست با شيره انگور ملاير

 

تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

 

 

فوايد شيره انگور براي بيماري هاي كبدي

 

شيره انگور  كه گردش خون را متعادل و تنظيم مي كند نيز نقش حمايتي در درمان اختلالات كبدي دارد. به خصوص در افراد سيگاري، عروق و كبد، آسيب ريه به ترميم كمك مي كند.

 

 

 

 

 

شيره انگور  يك آنتي اكسيدان عالي

 

  • يك قاشق غذاخوري شيره انگور حاوي مقادير قابل توجهي آنتي اكسيدان و منگنز است.
  • منگنز از DNA در برابر راديكال هاي آزاد محافظت مي كند.
  • به عنوان يك آنتي اكسيدان موثر، تصور مي شود كه شيره انگور از فرد در برابر سرطان و بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.

 

 

شيره انگور براي سلامت جنسي

 

به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. در نتيجه ميل جنسي را افزايش داده و از سلامت جنسي محافظت مي كند.

 

حاوي بسياري از مواد معدني مفيد است

 

 نياز روزانه به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را برآورده مي كند. به دليل داشتن مواد معدني بالا، مي توان از آن در دوران بارداري، شيردهي و دوره هاي بهبودي استفاده كرد.

 

خواص آنتي اكسيداني شيره انگور  

 

در مقايسه با ساير قندها و شيرين كننده ها داراي نسبت بالايي از آنتي اكسيدان ها است. آنتي اكسيدان ها از بدن در برابر آسيب هاي اكسيداتيو مرتبط با اختلالات مختلف و بيماري هاي دژنراتيو محافظت مي كنند. اين باعث مي شود كه شيره انگور  جايگزين بهتري براي شكر تصفيه شده براي اكثر افراد باشد.

 

دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

شيره انگور  منبع خوبي از آهن است و مي تواند در كنترل قاعدگي زناني كه در معرض خطر كمبود آهن به دليل از دست دادن خون هستند بسيار موثر باشد. در مقايسه با ساير منابع چربي مانند گوشت قرمز، جايگزين بهتري براي آهن براي كمك به بدن است.

 

كاهش وزن با شيره انگور درجه يك

 

 پلي فنول هاي موجود در شيره انگور  داراي اثرات آنتي اكسيداني هستند كه مي توانند در كاهش چاقي و كاهش وزن موثر باشند. در مطالعه اي كه براي ارزيابي تاثير شيره انگور  بر رژيم غذايي پرچرب انجام شد، مشخص شد كه اين عصاره با كاهش جذب كالري در بدن به كاهش وزن و محتواي چربي بدن كمك مي كند.

 

تنظيم فشار خون با شيره انگور

 

شيره انگور محلي بايد در تغذيه كودكان خردسال، كساني كه نمي توانند وزن اضافه كنند و كساني كه از بي اشتهايي و خستگي رنج مي برند، گنجانده شود.

شيره انگور ، اگزما، پسوريازيس، آكنه و ساير بيماري هاي پوستي كه به عنوان ماده غذايي كمكي در درمان استفاده مي شود، گفت: به لطف محتواي پتاسيم، فشار خون متعادل مي شود.

 

يبوست را برطرف مي كند تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور  انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

شيره انگور  يك منبع انرژي سالم و پاك

 

كربوهيدرات ها و چربي هاي موجود در شيره انگور  در بدن به انرژي تبديل مي شوند. حاوي مقدار زيادي آهن است، به بدن در ذخيره انرژي كمك مي كند، آهن همچنين يك ماده ضروري براي انتقال اكسيژن در خون به روش سالم است.

 

از سلامت روده بزرگ محافظت مي كند

 

شيره انگور  بسيار غني از كلسيم است، روده بزرگ را از سموم پاك مي كند. كلسيم معمولا با كاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

 

شيره انگور انبار آهن

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  20 درصد آهن مورد نياز بدن را تامين مي كند. كمبود آهن باعث بسياري از مشكلات سلامتي از جمله سرگيجه، خستگي، ريزش مو، تحريك پذيري و كم خوني مي شود. آهن در دوران قاعدگي براي زنان اهميت ويژه اي دارد. آهن نقش مهمي در عملكرد خون و سلول دارد و براي توليد انرژي ضروري است. همچنين به بدن در مبارزه با عفونت ها كمك مي كند، از عملكرد مغز و عضلات حمايت مي كند و به سيستم ايمني بدن كمك مي كند.

 

ساير فوايد اعجاب انگيز شيره انگور

 

  • در دوران بارداري قابل مصرف است
  • از آنجايي كه حاوي مواد معدني زيادي است، در دوران بارداري، شيردهي و پس از زايمان مفيد است.
  • رشد سالم سلول ها را تقويت مي كند و باعث ترميم سريع و آسان بافت در هر نوع آسيب پوستي مي شود.
  • تشكيل گلبول هاي قرمز خون را افزايش مي دهد. سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.
  • سلامت جنسي را بهبود مي بخشد شيره انگور توت سرشار از منگنز معدني كمياب است كه تصور مي شود به توليد هورمون هاي جنسي سالم كمك مي كند.
  • منگنز نقش حياتي در عملكرد سيستم عصبي، جلوگيري از لخته شدن خون و توليد انرژي از كربوهيدرات ها دارد. كمبود منگنز مي تواند باعث ناباروري، خستگي عمومي و ضعيف شدن استخوان ها شود.
  • استخوان ها را سالم نگه مي دارد شيره انگور منبع خوبي از كلسيم است. كلسيم نقش مهمي در حفظ سلامت استخوان، عملكرد آنزيم ها و عملكرد غشاي سلولي دارد. كلسيم نقش مهمي در محافظت از دندان هاي سالم و همچنين محافظت از بدن در برابر بيماري هاي استخواني كه در دوران يائسگي شايع هستند، ايفا مي كند.
  • خواص ضد التهابي خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني شيره انگور يك جزء قابل اعتماد براي كاهش چنين بيماري هايي است. اين به طور موثر در آماده سازي هاي دارويي خاص براي درمان بيماري هاي التهابي مانند روماتيسم و ??نورالژي استفاده شده است.
  • رشد را بهبود مي بخشد. به ويژه براي كودكان در حال رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين هايش باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند. به لطف منيزيم موجود در آن، با متعادل كردن حجم كلسيم در اعصاب و عروق خوني، اعصاب را آرام مي كند.
  • براي سردرد و خستگي مفيد است. به لطف ويتامين ها و مواد معدني موجود در آن، خستگي را از بين مي برد. سردرد را تسكين مي دهد.

 

 

شيره انگور  ذخيره پتاسيم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  حدود 14.5 درصد پتاسيم را تامين مي كند. پتاسيم براي حفظ سلامت قلب و عروق و افزايش تراكم استخوان بسيار مهم است. اين ماده به سلامت فشار خون پايين كمك مي كند. خطر حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد.

 

 

 

شيره انگور  انبار كلسيم

 

كلسيم نه تنها براي محافظت از استخوان ها و دندان هاي سالم، بلكه براي سلامت روده بزرگ، سلامت قلب، لخته شدن خون، فعاليت عصبي مغز و عملكرد ماهيچه ها نقش حياتي دارد. تنها يك قاشق غذاخوري شيره انگور  17 درصد كلسيم را تامين مي كند.

 

شيره انگور  انبار سلنيوم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  به طور متوسط ??5 درصد نياز سلنيوم را برآورده مي كند. سلنيوم در عملكرد تيروئيد، محافظت آنتي اكسيداني، پيشگيري از سرطان، سلامت قلب و عروق و پيشگيري از بيماري هاي التهابي مانند آرتريت روماتوئيد بسيار موثر است. كمبود سلنيوم مي تواند باعث اين مشكلات و ساير مشكلات سلامتي شود.

 

فوايد شيره انگور  به عنوان B6

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  7.5 درصد ويتامين B6 را تامين مي كند. ويتامين B6 براي سيستم ايمني، سيستم عصبي، تشكيل سلول، سلامت خون و توليد انرژي ضروري است. همچنين اعتقاد بر اين است كه داراي خواص ضد التهابي و ضد سرطاني است.

 

برخي از مزاياي ديگر شيره انگور  عبارتند از:

 

شيره انگور

 

- مزاياي زيادي براي بيماران مبتلا به كمبود خون فراهم مي كند

- براي زخم خوب است.

- براي بيماران آسم و برونشيت تسكين مي دهد

- مقاومت بدن را در هواي سرد افزايش مي دهد

- ذخيره انرژي براي ورزشكاران

- به رشد و تكامل نوزادان كمك مي كند

- نقش مهمي در رشد هوش كودكان دارد

- موثر در بيماري هاي دهان و گلو

 

شيره انگور  فخري

 

- خون را در بدن افزايش مي دهد

- انرژي بدهيد

- اشتها را باز مي كند

- براي رشد كودك در دوران بارداري بسيار مفيد است

- تقويت كننده معده، روده، كليه ها

- براي سفتي عروق مفيد است

- گردش خون را آرام مي كند

 

شيره انگور زرد

 

- براي عفونت هاي تنفسي مفيد است

- به بدن نشاط مي بخشد

- خون را پاك مي كند

- براي گرفتگي معده و مشكلات دستگاه گوارش مفيد است

 

شيره انگور شاني

 

- كلسترول را كاهش مي دهد و فشار خون را متعادل مي كند

- از قلب حمايت مي كند

- قدرت جنسي و تعداد اسپرم را افزايش مي دهد

- بدن را تقويت مي كند

- در برابر كم خوني بسيار موثر است

- دندان ها را تغذيه مي كند، استخوان ها را تقويت مي كند

- روده ها را اجرا مي كند

- مفيد براي كودكان و زنان باردار

 

شيره انگور  قرمز

 

- مناسب براي برونشيت، سرفه، يرقان، خارش، اگزما، تهوع

- از ريه و كبد پشتيباني مي كند

- خون مي سازد و انرژي مي دهد

 

شيره انگور  سياه

 

- به عنوان يك غذاي حمايت كننده براي كم خوني استفاده مي شود زيرا حاوي مقدار زيادي آهن است.

- شير مادر را زياد مي كند

- خستگي، خستگي مفرط را برطرف مي كند

- در عفونت هاي دهان و گلو استفاده مي شود

- براي بيماران مبتلا به كم خوني كه خون را تميز مي كند توصيه مي شود

- فشار خون را كاهش مي دهد

- براي بيماري هاي مزمن دستگاه گوارش مفيد است

- ترشحات معده را افزايش مي دهد

- سيستم گوارش را تنظيم مي كند

- تقويت كننده مو و دندان

- قابل استفاده در درمان گاستريت مزمن و هپاتيت.

 

فروش شيره انگور

 

فروش شيره انگور در سطح اينترنت بسيار گسترده است. اما همانطور كه مي دانيد شيره انگور ملاير بهترين نوع شيره انگور خانگي و محلي در ايران مي باشد.در همين قسمت لينك ورود به بهترين فروشگاه را برايتان قرار داده ايم.

مشخصات گياهي كامل درخت شليل

۰ بازديد

مشخصات گياهي كامل درخت شليل:

به نقل از كارشناسان آلفا نهال شليل گياهي از خانواده هلو به شمار مي رود كه بر اثر جهش رويشي در يكي از ژن هاي ميوه هلو ايجاد شده است كه ميوه بدون كركي را توليد مي كند. ميوه اين گياه ظاهري گرد و كروي مانند دارد كه بسيار گوشتي و آبدار است كه در داخل قسمت گوشتي اين گياه هسته بزرگي قرار دارد كه طعم تلخي دارد و قابل مصرف نيست. ميوه اين گياه طعم شيريني دارد. ميوه اين گياه خواص بسياري دارد كه از آن علاوه بر تازه خوري براي تهيه لواشك، آبميوه هلو، كمپوت و … نيز استفاده مي كنند. به صورت درختچه اي كوتاه رشد مي كند.

توجه داشته باشيد كه هلو و شليل ممكن است از بذر يكديگر و از طريق تلقيح به وجود بيايند، داراي ارقام و واريته هاي مختلفي است طوريكه در ايران فقط بيش از 20 رقم از اين گياه كشت مي شود كه از آن جمله مي توان به شليل زرد يا قرمز اشاره نمود، تا كنون بيش از 150 گونه درخت شليل شناسايي شده است كه اين واريته ها از نظر طعم، مزه و حتي شكل با يكديگر تفاوت دارند. برگ هاي سبز رنگ نيزه اي مانندي به طول 7 تا 16 و عرض 2 تا 3 سانتيمتر توليد مي كند، گل هاي زيباي اين گياه قبل از برگها ظاهر مي شوند كه منظره زيبايي را در فصل بهار ايجاد مي كند. گل هاي اين گياه به صورت منفرد يا دو تايي به رنگ صورتي ظاهري مي شوند كه 5 گلبرگي هستند. گرده افشاني اين گياه توسط باد انجام مي شود كه البته كندو گذاري سبب افزايش باردهي گياه مي شود. گياهي خود گرده افشان محسوب مي شود.

بسته به ارقام زودرس و ديررس ميوه اين گياه اوايل تابستان و اوايل پاييز مي رسد. توجه داشته باشيد كه عمر درخت شليل كم است كه دليل عمر كم اين درخت وجود چوب ترد و شكننده است. گياهي خزان پذير است طوريكه با شروع فصل پاييز و سرما برگ هاي اين گياه مي ريزند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

احداث باغ شليل

آب و هوا : با توجه به يخ زدگي سريع شكوفه در سرماهاي بهاره اين مورد در بسياري از كشورها مشكل ساز است. درختان نياز به يك طيف متنوع از واحد سرد، اما به طور عمده ???-??? واحد مي باشد. در برخي از گونه هاي جديد ??? واحد سرما كافي است. شاخه هاي درخت مي تواند تحمل سرماي -?? درجه سانتي گراد را داشته باشند، اما شكوفه هاي در -? ° C آسيب مي بينند.

خاك: مناسبترين ميزان اسيديته ?/? ،خاك سبك تا متوسط، به خوبي زهكشي شده ترجيح داده مي شوند.در خاك هاي سنگين تر درختان بايد در تپه كاشته شوند.درختان نبايد در خاك بدون زهكشي مناسب كاشته شوند. درختان شليل محل هاي آفتابي را دوست دارند بطور متوسط شش تا هشت ساعت نور خورشيد راضي كننده است. ما توصيه نمي كنيم درختان ميوه در خاك سنگين، خاك رس خالص كاشته شوند.

كاشت: يك محل با زهكشي خوب، خاك نسبتا حاصلخيز در آفتاب كامل را انتخاب نماييد. براي جلوگيري سرمازدگي از مناطق پايين دست اجتناب كنيد. نهال درختان را در فصل بهار بكاريد. نهال حدود ? ساله را انتخاب نماييد. براي نهال هاي داخل گلدان، گياه را از گلدان جدا كرده و هر گونه ريشه مدور و گرد را حذف كنيد و از قيچي ضدعفوني شده استفاده نماييد. براي درختان پيوند زده، محل پيوند دور از نور مستقيم خورشيد در هنگام كاشت بايد باشد. گودالي كمي عميق تر و گسترده تر از تراكم ريشه بكنيد. درخت را در وسط گودال روي مقداري خاك نرم قرار دهيد. مطمئن باشيد كه ريشه ها بخوبي در اطراف تنه گسترده شدند. درختان در فاصله ? تا ?/? مترفاصله بين درختان در ? متر فاصله بين رديف هاكاشته شوند كه حدود ???? تا ???? اصله در خت را در هر هكتار خواهيم داشت.

آبياري: آب مورد نياز به زمان برداشت بستگي دارد. آغاز آبياري بستگي به شرايط رطوبت خاك، شكوفه دادن و جوانه زدن در فصل بهار دارد. تقسيم آب بر اساس سودآوري بخش، با توجه به شرايط درخت و زمان برداشت است. لذا توصيه به تنك كردن مي شود حذف ميوه هاي كوچك از روي شاخه. اين را مي توان به صورت دستي و يا شيميايي انجام داد. كاهش تاج پوششي با هرس كردن، در نتيجه كاهش تبخير آب از شاخ و برگ ها را داريم. اين امر به ويژه در ميوه ها هسته دار مانند هلو و شليل مهم است. هنگام هرس درختان مراقب باشيد زيرا اين كار مي تواند باعث رشد رويشي بيش از حد شود. هرس سبز ارجحيت دارد و در گونه هاي زودرس هرس تابستان امكان پذير است. ميوه هلو و شليل به سرعت در طول دو دوره رشد مي كنند:

https://alphanahal.ir/nectarine-seedlings/

 (الف) پس از تشكيل

(ب) قبل از رسيدن

دوره بين اين دوره ها (الف و ب)، مرحله سخت شدن هسته است كه در طي آن مقدار آب د درخت به طور قابل توجهي كاهش مي يابد. بايد هنگام تعيين برنامه آبياري در نظر گرفته شود.

نكات زير را براي كاشت نهال درخت شليل رعايت كنيد:

براي بهبود گرده‌افشاني، چند درخت شليل، بكاريد. البته اين درختان خودبارور هستند و به گرده‌افشاني درختان اضافي نياز ندارند. بااين‌حال، كاشت درخت شليل، درصد گل‌هاي گرده‌ افشاني را افزايش مي‌دهد.

هر هفته دو گالن آب به درختان بدهيد. اين مقدار برابر با سه سانتي‌متر بارندگي است. درختان بالغ با همين مقدار آب مي‌توانند دو هفته را بگذرانند.

در اوايل بهار از رهايش تدريجي كود جهت استفاده بهينه گياه از مواد مغذي استفاده كنيد. كودي را انتخاب كنيد كه داراي فسفر بالا و ازت كم باشد.

آب و هواي مناسب درخت شليل

مقاومت شليل نسبت به سرما مناسب است، به طوري كه سرماي منفي 21 درجه مي تواند براي آن مضر باشد. با اين حال سرماي يكباره (هر چند كم هم باشد) مي تواند باعث خشك شدن جوانه ها و شاخه هاي جوان شود. هلو به حدود 400 تا 1000 ساعت دماي زير 7 درجه سانتي گراد براي خروج از سرماي زمستانه نيازمند است. مقاومت شليل به گرماي تابستان هم مانند سرماي زمستان خوب است. ميوه هاي اين درخت در گرماي تابستان كيفيت بهتري خواهند داشت.

فصل زمستان و درخت شليل

فصل خفته زمستان بايد دماي هوا براي اين درخت مناسب باشد

براي كنترل خشكي و شكستگي درختان را با روغن اسپري كنيد.

مي توانيد اين نوع درخت شليل را هرس كنيد .

فصل بهار و رشد درخت شليل

براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه اي ، كه بسته به آب و هوا ، ممكن است به 1-3 اسپري نياز داشته باشد ، از قارچ كش در طول شكوفه استفاده كنيد. دوره باراني نياز به اسپري بيشتري دارد.

درختان جوان را به طور ماهانه با كود نيتروژن بالا از اول آوريل بارور كنيد. از 1 0.5 0.5 ليتر اوره يا 25 عدد كود براي درخت استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر كود احتياج دارند. اگر كود آبياري شده است ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

جلوگيري از نازك شدن ميوه، نازك شدن باعث كاهش وزن ميوه و جلوگيري از آن باعث افزايش اندازه ، جلوگيري از شكستگي اندام مي شود .

فصل رشد تابستان براي درخت شليل

ماهانه درختان جوان را بارور كنيد. از اوره 5 اوره يا كود استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر احتياج دارند. اگر كود آبياري شود ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

هر 3 هفته يكبار آبياري قطره اي يا آبپاش را براي درخت شليل بكار ببريد

يك منطقه عاري از علفهاي هرز را در اطراف پايه درخت شليل در فاصله 3 فوت از تنه با عمق 3–4 اينچ بسيازيد تا درخت شليل بهتر رشد كند.

فصل پاييز و درخت شليل

قبل از اولين باران شديد ، قارچ ها را در ماه نوامبر اسپري كنيد.

درست بعد از برداشت محصول بارور و آبياري كنيد.

در هنگام ريزش برگ ، برگها را از بين ببريد يا كمپوست كنيد تا از شيوع انگشت سيب جلوگيري كنيد.

خاك مناسب رشد نهال شليل چيست و بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشد؟

آماده‌سازي خاك قبل از كاشت شليل، موجب بهبود عملكرد گياه و رشد و نيرومندي نهال مي‌شود. بهتر است خاك را ازنظر كمبود مواد معدني و مغذي لازم بررسي كنيد. منظور از آماده‌سازي خاك، غني كردن آن ازنظر مواد معدني و مواد مغذي حياتي و از بين بردن و شل كردن خاك‌هاي فشرده است.

نحوه آبياري نهال و درخت بالغ شليل چگونه است؟

اگر در فصل تابستان هر ده روز يك‌بار تقريباً 3 سانتي‌متر بارندگي باشد، نيازي به استفاده از شلنگ نخواهد بود. اما اگر واقعاً خاك خشك شد، بهترين راهكار، استفاده از آبياري قطره‌اي با شلنگ است. هر ده روز يا دو هفته يك‌بار آبياري كافي است. اگر آب در اطراف تنه يخ بزند، موجب آسيب‌ديدگي درخت خواهد شد.

نحوه كود دهي درخت شليل و بهترين كودهاي شيميايي و حيواني چه است؟

كود دادن، روشي عالي براي تقويت مواد مغذي موجود در خاك، به‌ويژه نيتروژن است. هميشه قبل از استفاده از كود، خاك خود را آزمايش كنيد. خاك‌هاي مختلف مي‌توانند مقادير مختلفي از عناصر موردنياز براي حمايت از رشد درخت شليل؛ را داشته باشند. اگر به اين نتيجه رسيديد كه خاك شما فاقد مواد مغذي لازم (ازت، فسفات، پتاس و غيره) است، حتماً كود مناسب انتخاب كنيد. قبل از انجام هرگونه تغيير، خاك خود را بشناسيد و به اهميت آزمايش خاك پي ببريد.

اواخر بهار يا تابستان، درختان شليل؛ به كود نيتروژني نياز دارند. مي‌توانيد از اوره، كود دامي پوسيده يا كود شيميايي هم استفاده كنيد. درختان جوان به نيمي از ميزان كود موردنياز درختان مسن و بالغ نياز دارند.

شايع‌ترين بيماري و آفاتي كه بعد از كاشت درخت شليل پديد مي آيند:

پس از كاشت درخت شليل؛ در بعضي شرايط ممكن است دچار آفت يا بيماري بشود. شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت شليل عبارت‌اند از:

گال طوقه (Crown Gall)

شانكر باكتريايي (Bacterial Canker)

زره پوش يا حشره پولك‌دار (Scale)

سن گياه‌خوار (Tarnished Plant Bug)

لارو برگ پيچ (Leafroller)

شته (Aphids)

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان شليل چگونه است:

برنامه‌ريزي و نگهداري خوب، حرف اول را در توليد محصولات ميوه‌اي مي‌زند. اين امر در مراقبت از درختان شليل هم صدق مي‌كند. مراقبت از اين درختان به مراحل خاصي در هر فصل نياز دارد. در فصل بهار اين مراقبت شامل استفاده از چندين مورد اسپري قارچ‌كش براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه‌اي است. درخت شليل؛ استاندارد به‌طورمعمول يك تا سه مراقبت نياز دارند، اما در مناطق باراني ممكن است برنامه‌هاي بيشتري نياز باشد.

اواخر بهار يا تابستان اين درخت به كود نيتروژني نياز دارد.

تنه نهال شليل بايد سالم و بدون شكاف يا آثار صمغ باشد.

نهال سالم، قطري بين 1 تا 2 سانتي‌متر و ارتفاع حداقل 100 سانتي‌متر دارد.

نهال درخت شليل پيوندي؛ بايد شاداب، سالم و داراي ريشه اصلي با طول 20 تا 35 سانتي‌متر و 5 الي 6 ريشه فرعي به طول حداقل 5 سانتي‌متر باشد.

نحوه برداشت ميوه شليل

برداشت ميوه شليل همچون برداشت ميوه درخت هلو است. ابتدا ميوه درخت را با دست خود بگيريد و بكشيد تا از شاخه جدا شود كه به راحتي از شاخه جدا مي شود كه البته مي توانيد با استفاده از قيچي باغباني اين كار را انجام دهيد، ميوه برداشت شده را در داخل سبد بگذاريد و به همين منوال به كار برداشت ميوه شليل ادامه دهيد و پس از برداشت آن را به انبار يا بازار مصرف عرضه كنيد.

روش تكثير شليل

ازدياد شليل همانند هلو به روش پيوند انجام مي شود. اين گياه را مي توان روي پايه هاي هلو، زردآلو، بادام و آلو پيوند زد. فاصله كشت براي ارقام معمولي شليل، ? تا ? متر است و در يك باغ خوب مي توان انتظار ?? تا ?? تن محصول در هكتار داشت. در روش هاي داربستي فواصل كشت كمتر و مقدار محصول بسيار بيشتر است و تا ??? تن در هكتار نيز مي رسد.

توصيه‌هايي براي كاشت هسته شليل در منزل

براي كاشت شليل در گلدان انتخاب بذر مناسب بسيار مهم است. براي اين منظور لازم است از بذر درختان شليلي پا كوتاه استفاده كنيد، البته چنانچه قصد داريد شليلي شما بار دهد در غير اين صورت و به عنوان يك گياه زينتي مي توانيد از هر هسته شليليي براي كاشت استفاده كنيد.

انتخاب گلدان مناسب نيز مهم است. در مراحل بعدي رشد نهال شليل قطر گلدان ?? تا ?? سانتيمتر باشد. براي جدا كردن گوشت ميوه شليل از هسته آن را داخل دهان نكنيد زيرا احتمال دارد بزاق دهان بر روي قوه ناميه گياه تاثير گزارد.

مراحل كشت هسته شليل در گلدان

?- ابتدا بايستي هسته را از گوشت ميوه شليل جدا كنيد. اگرچه اين كار كمي مشكل است ولي تلاش كنيد تا كاملا گوشته ميوه از هسته جدا شود. به اين منظور ميتوانيد ميوه شليل را ? تا ? روز در سايه بگذاريد تا خشك شود، در اين صورت جدا كردن هسته آسانتر خواهد بود.

?- در مرحله بعد لازم است قسمت چوبي هسته را به آرامي بشكنيد. دقت كنيد كه هنگام جدا كردن پوسته چوبي مغز هسته آسيب نبيند زيرا امكان سبز شدن هسته در صورت آسيب از بين خواهد رفت. براي جدا كردن هسته چوبي ميتوانيد از انبر استفاده كنيد تا پوسته چوبي ترك بخورد و بتوانيد مغز هسته را خارج كنيد.

?- براي كاشت هسته شليل در گلدان بهتر است چند روزي هسته را داخل پلاستيك و در داخل يخچال قرار دهيد تا مواد بازدارنده موجود در هسته كه مانع جوانه زني بذر ميشوند، غير فعال شوند.

نكته : توجه داشته باشيد كه هسته شليل را در كنار ميوه هايي مانند موز در يخچال نگزاريد زيرا اتيلن تاثير منفي بر قدرت جوانه زني هسته شليل خواهد داشت. در شرايط طبيعي ماه هاي سرد زمستان در طبيعت اين مواد را غير فعال مي كند.

?- هسته شليل را يك شب در آب بخسانيد. در اين مرحله هسته شليل آماده كاشت داخل گلدان است.

?- گلدان مورد نظر را با خاك مناسب (مخلوطي از خاكبرگ و شن) پركنيد. هسته شليل را در عمق دو برابر اندازه طول هسته شليل در خاك بكاريد.

?- گلدان را در دماي ?? درجه سانتيگراد قرار دهيد. هسته شليل در حدود يك ماه بعد جوانه خواهد زد. نهال حاصل از كاشت هسته شليل در گلدان در صورت شرايط مساعد محيط در مدت ?-? سال به باردهي مي رسد. بنابراين لازم است با بزرگ شدن نهال، آن را به گلدان بزرگتر انتقال دهيد. در حين رشد كود دهي را فراموش نكنيد .

قلمه زدن درخت شليل چگونه صورت مي‌پذيرد؟

كم‌وبيش، دو گزينه براي ريشه‌زايي و كاشت درخت شليل؛ از قلمه وجود دارد: چوب نرم و چوب نيمه سخت. روش اصلي به اين صورت است كه قلمه‌ها بايد با يك چاقوي بسيار تيز و تميز از شاخه برداشته شوند. طول آن‌ها بايد حداقل 15 سانتي‌متر و كمتر از 30 سانتي‌متر باشد.

بهترين زمان براي تكثير قلمه‌ها، صبح زود است؛ چون گياه كاملاً متورم است. بسيار اهميت دارد كه قلمه‌ها تا زمان قرار گرفتن در زمين، سرد و مرطوب باشند.

 

نحوه كاشت نهال شليل چگونه است؟

نحوه كاشت درخت شليل در ايران يكي از رايج ترين كاشت هاي نهال درخت و ميوه مي باشد.

يكي از مواردي كه در آموزش كاشت نهال شليل نقش مهمي دارد، بهترين زمان كاشت نهال شليل مي باشد.

در ابتدا بايد گفت كه نهال شليل از نهال هلو كه جهش ژن داشته، توليد شده است.

 

اين نهال شليل مي تواند از نهال هلو نيز توليد شود و قابليت لقاح دارد.

نهال شليل از جمله نهال هايي است كه نسبت به سرما حساس بوده و در هواي سرد خشك مي زند.

حتي در مواردي اگر دماي سرما -?? درجه باشد مي تواند نهال شليل را كاملا از بين ببرد.

شرايط آب و هوايي در نحوه كاشت نهال شليل بسيار تاثير دارد.

به همين دليل بهترين زمان كاشت نهال شليل مي بايست در فصل بهار يا تابستان است.

نهال شليل گرما را به راحتي مي تواند تحمل كند و در فصل بهار نيز شكوفه مي دهد.

روش هاي هرس درخت شليل:

هرس در واقع بخش اصلي پرورش درخت شليل به شمار مي رود كه هرس به موقع و درست باعث افزايش باردهي و طول عمر درخت مي شود. بسياري از درختان را در فصل زمستان مورد هرس قرار مي دهند ولي در مورد درخت شليل بايد عرض كنيم كه زمان مناسب هرس درخت فصل بهار است، هرس اين درخت از سال اول شروع و هرساله ادامه پيدا مي كند. در واقع از مزيت عمده هرس اين درخت كنترل اندازه و سايز آن براي سهولت برداشت ميوه و افزايش باردهي است كه هرس به موقع به ايجاد شاخه هاي اصلي قوي كمك شاياني مي كند و اين اجازه را به شاخه هاي اصلي مي دهد تا بتوانند نور خورشيد را دريافت كنند. بريدن شاخه هاي اضافه باعث تقويت شاخه اصلي و افزايش كيفيت و باردهي محصول مي شود.

راهنماي كامل خريد بهترين آسياب قهوه برقي خانگي

۲ بازديد

راهنماي كامل خريد بهترين آسياب قهوه برقي خانگي

 

آيا به دنبال بهترين آسياب قهوه برقي خانگي هستيد؟ آيا براي خريد بهترين آسياب قهوه خانگي ايراني يا خارجي دچار ترديد هستيد؟ ما به شما كمك مي كنيم تا يك آسياب قهوه خانگي حرفه اي و عالي را با قيمت مناسب انتخاب كنيد. ما با ما همراه باشيد.

همانطور كه مي دانيد با خريد آسياب قهوه خانگي به راحتي مي توانيد كيفيت قهوه خود را افزايش دهيد زيرا فارغ از دم آوري يك قهوه خوب، در مرحله اول كارنياز است شما يك آسياب قهوه مناسب و تازه داشته باشيد. شما با خريد دستگاه آسياب قهوه خانگي حرفه اي مي توانيد خروجي خوبي از طعم و مزه قهوه به صورت تازه داشته باشيد و عطر و رايحه واقعي قهوه را درك كنيد. زيرا عطر و رايحه قهوه فرار است و در طول زمان به سرعت از بين خواهد رفت از اين رو بسته بندي هاي آسياب قهوه با گذشت زمان طعم و مزه خوبي ندارند.

يكي از علت هاي اين مساله تركيب مولكول‌هاي اكسيژن موجود در هوا با تركيبات موجود در پودر قهوه است كه منجر به كم شدن كيفيت قهوه مي شود.

علاوه بر اين مي تواند موارد ديگر مانند نبودن بسته بندي دقيق، شرايط نگهداري بد و عدم رعايت نظافت در همين بسته بندي ها مشكل ساز باشد. اين درحالي است كه شما با آسياب قهوه خانگي خود در كمترين زمان و به اندازه نياز مي توانيد بهترين خروجي را داشته باشيد و يك قهوه با عطر و مزه واقعي تجربه كنيد.

نكات مهم براي خريد بهترين آسياب قهوه خانگي 

پيش از خريد آسياب قهوه خانگي بايد اين نكته را بايد در نظر داشته باشيد كه آسياب قهوه شما بايد بتواند انوع قهوه‌ را براي شما فراهم كند. به عنوان مثال براي تهيه‌ قهوه ترك، دانه‌ هاي قهوه بايد با درجه بسيار نرم آسياب شود يا به بيان ساده تر پودر يكدست باشد و آسياب قهوه بايد اين قابليت را داشته باشد. اين در حالي است كه اكثر آسياب هاي قهوه موجود در بازار اين ويژگي را ندارند. همچننين براي آماده كردن قهوه‌هاي ديگر مانند اسپرسو و فرنچ پرس، دانه‌ها بايد با درجه زبرتري آسياب شوند. از همين جا مشخص است كه بايد در انتخاب و خريد آسياب قهوه خانگي نهايت دقت را به خرج دهيد تا در زمان و هزينه خود صرفه جويي كنيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي

برخي ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه برقي خانگي كه حتما بايد در نظر داشته باشيد عبارتند از:

سهولت در تميزي

بايد بعد از هر بار استفاده از آسياب به راحتي و با سهولت بتوانيد آسياب را تميز كنيد. برخي از آسياب ها قابليت جدا شدن محفظه را دارند كه كار را بسيار آسان خواهد كرد اما برخي ديگر بايد به صورت كلي تميز ميشوند. از طرفي برخي دستگاه هاي آسياب قهوه برقي ممكن است با داشتن جنس ضعيف جاي لك قهوه حتي بعد از تميز كردن نيز روي دستگاه باقي بماند.

صداي بلند در حين آسياب

اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه برقي در حين آسياب قهوه سر و صدا دارند اما اين ميزان در برخي دستگاه ها بيشتر و در برخي ديگر كمتر است. اين در حالي است كه آسياب قهوه دستي سر و صداي كمتري توليد مي كند اما كار شما با سهولت و سريع انجام نمي شود. بايد به اين مساله هم در هنگام خريد دستگاه آسياب قهوه خانگي توجه داشته باشيد.

ميزان نياز و نوع قهوه مصرفي روزانه

اين قسمت دقيقا به پرسش هاي زير ازتباط مستقيم دارد.

  • چقدر در طول روز قهوه مصرف مي كنيد؟
  • آيا مصرف قهوه شما زياد است يا متعادل قهوه مصرف مي كنيد؟
  • بيشتر چه نوع قهوه اي را مصرف داريد (ترك، فرنج، اسپرسو و ...)
  • آيا براي مصارف خانگي نيازمند آسياب قهوه هستيد و يا براي رستوران يا كافي شاپ كوچك نيازمند دستگاه آسياب قهوه هستيد؟

با توجه به پرسش هاي بالا و در نظر گرفتن بودجه خود پيشنهاد مي‌كنيم از آسياب‌هاي قهوه برقي حرفه اي استفاده كنيد و اينكه قبل از خريد حتما چك كنيد كه آسياب قهوه‌ مورد نظرتان بتواند با درجه‌اي كه شما مي‌خواهيد برايتان دانه‌ قهوه را آسياب كند.

قيمت آسياب قهوه

همانطور كه مي دانيد قيمت آسياب هاي قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. علاوه بر اين برخي از برندهاي ايراني عملكرد مشابهي با دستگاه هاي خارجي دارند و توانسته اند در بازار خوش بدرخشتند. شما با خريد اين دستگاه هاي  آسياب ايراني علاوه بر كمك به اقتصاد داخلي مي توانيد بهترين نتيجه را با كمترين هزينه داشته باشيد. به عنوان مثال آسياب هاي قهوه يوكار با داشتن تمام امتيازهاي مشابه خارجي توانسته اند در بازار داخلي ايران خوش بدرخشتند. براي اطلاع از (قيمت آسياب قهوه يوكار) مي توانيد همين كلمه را در اينترنت سرچ كنيد و قيمت هاي روز اين برند را ببينيد.

ظاهر زيبا و مقاوم

بكار رقتن مواد مرغوب و درجه يك در جنس بدنه ، داشتن رنگ ثابت و زيبا يكي ديگر از نكاتي است كه بايد نسبت به آن حساس باشيد. هيچ دلش نمي خواهد با گذشت زمان يك آسياب نازيبا و بدشكل داشته باشد.

قابليت آسياب در درجه بندي متنوع

اگر دستگاه آسياب قهوه بتواند درجات متعددي براي آسياب داشته باشد شما به راحتي مي توانيد در سبد خود هر نوع قهوه اي را داشته باشيد همانطور كه مي دانيد هر نوع قهوه آسياب مخصوص به خود دارد و با داشتن درجه بندي متنوع شما مي توانيد هر مدل قهوه اي را درست كنيد.

معرفي بهترين آسياب قهوه خانگي ايراني

تا اينجا نكات مهم براي خريد بهترين آسياب قهوه برقي خانگي را شرح داديم شايد اين پرسش براي شما مطرح شده باشد كه در بين برندهاي ايراني بهترين آسياب قهوه خانگي كدام است؟ همانطور كه قبلاً اشاره كرديم برندهاي مختلفي در بازار ايران صاحب اعتبار هستند و عملكرد خوبي دارند. يكي از برندهاي معروف و قابل اعتماد ايراني برند آسياب قهوه يوكار است. اين برند در سه نمونه صنعتي، نيمه صنعتي و خانگي توليدات بي نظيري دارد.

 

آسياب قهوه خانگي يوكار مدل (GS 250)

يك آسياب قهوه خانگي كوچك و حرفه اي است كه قابليت آسياب قهوه ترك را نيز دارد. قدرت و دقت اين آسياب وصف ناپذير است.

  •  توانايي آسياب قهوه تا 10 كيلو قهوه ترك و 30 كيلو اسپرسو را در ساعت دارد
  •  توانايي آسياب قهوه ترك ، سبز ، اسپرسو و فرانسه
  • بدنه آسياب از جنس فلز بوده، پوشش آن از نوع رنگ استاتيك
  • قدرت موتور داراي موتور 0.5 اسب بخار
  • تيغه دستگاه از جنس فولاد و داراي قطر 80 ميلي متر
  • هاپر دستگاه از جنس پلكسي گلس و ظرفيت 5 كيلوگرم قهوه
  •  قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه
  • درجه بندي دستگاه و قابليت تنظيم تا 23 درجه متنوع
  • اين دستگاه داراي آهنربا جهت جذب و مانع ورود فلزات به داخل تيغه ميباشد
  • يك آسياب قهوه صنعتي پرقدرت و با دقت بالا
  • عدم مخلوط شدن آسياب ها در درجه بندي مختلف
  • يكسال ضمانت رايگان
  • خدمات پس از فروش

مواد مرغوب بكار رفته در جنس بدنه، قابليت آسياب دانه‌ هاي قهوه در چندين درجه (23 درجه)، دقت و عملكرد عالي در آسياب، عدم پرتي قهوه در آسياب هاي پشت سرهم و طولاني، قابليت آسياب قهوه ترك به صورت كاملاٌ يكدست و منظم، قيمت مناسب و ... همگي اين آسياب قهوه را به يك هيولاي ايراني تبديل كرده است تا جايي كه از برخي برندهاي خارجي پيشي گرفته است.

تيغه هاي آسياب قهوه خانگي يوكار مدل (GS 250) مدل فلت و تيهه شده از آلياژ فولاد است. از اين رو بسيار مقاوم و سرسخت مي باشد و قابليت آسياب قهوه سبز را نيز دارد. يكي ديگز از ويژگي هاي اين آسياب جداشدن محفظه به منظور شستشو راحت است كه كار شما را آسان خواهد كرد. همچنين گروه صنعتگران يوكار با درنظر گرفتن آهنربا در دستگاه مانع ورود فلزات و اشياء فلزي به داخل محفظه مي شوند از اين رو خطري تيغه ودستگاه را تهديد نمي كند. يكي ديگر از ويژگي هاي حائز اهميت دستگاه آسياب قهوه خانگي يوكار عدم پرتي قهوه است. همانطور كه مي دانيد دانه هاي قهوه گران قيمت هستند و قطعاً با آسياب شدن قهوه مقداري پرتي به وجود مي آيد بخصوص زماني كه شما درجه آسياب را تغيير دهيد. اما نكته جالي اين دستگاه اين است كه پرتي را به حداقل رسانده و شما مي توانيد در كمترين زمان با بهترين كيفيت آسياب را بدون پرتي تجربه كنيد.

همه اين موارد در كنار يكديگر باعث شده برند آسياب قهوه يوكار بسيار مجبوب باشد. زيرا برخي از اين ويژگي ها حتي در آسياب قهوه خارجي هم يافت نمي شود و از ابتكارت گروه صنعتي يوكار است. علاوه بر اين برند يوكاربا داشتن شعبات مختلف در شهرهاي مختلف ايران و خدمات پس از فروش در سراسر كشور توانسته در راستاي سهولت و دسترسي آسان گام هاي بلندي بردارد. براي اطلاع از قيمت

منبع: https://arianabehesht.ir/2022/04/21/asiab-ghahveh/